Convorm persoonlijk en op maat gemaakte meubels  
Convorm persoonlijk en op maat gemaakte meubels convorm-meubels
foto schaaf

Werkwijze

Het eerste contact, dat meestal telefonisch of via de e-mail verloopt, wordt vrijwel altijd gevolgd door een vrijblijvend bezoek bij u thuis. Tijdens dit bezoek, staan uw wensen en de mogelijkheden ten aanzien van het meubelstuk centraal. Het komt voor dat opdrachtgevers al precies weten wat ze willen, maar in de meeste gevallen heeft men niet meer dan een vaag idee. Al pratende neemt een ontwerp dan steeds vastere vormen aan. Ook kan ik, op verzoek, een volledig eigen ontwerp voor u maken.

Op basis van het ontwerp wordt een offerte uitgebracht. Als met deze offerte wordt ingestemd, kunnen de eerste 3D-tekeningen worden gemaakt. Veranderingen en details kunnen in dit stadium altijd nog worden ingepast. Wanneer het definitieve ontwerp op papier staat, kan de productie beginnen.

Tijdens het productieproces houd ik u op de hoogte van de vorderingen door regelmatig een foto te sturen. Tot slot, wanneer het meubel klaar is, lever ik dit aan huis af en zorg ervoor dat het netjes geplaatst wordt. In sommige gevallen kan dit plaatsen de hele dag in beslag nemen. Maar dan staat er ook wat!

 
 

Persoonlijk en op maat gemaakt

 

Rita Brouwer

Wolfhezerweg 120-73

6874 AW  Wolfheze

 

 werkplaats:

  Nude 54-u

  6702 DN Wageningen

  telefoon:
  06-46442509

 

 

  email

  info@convorm-    meubelmakerij.nl

Webdesign door P A K W E G