Convorm persoonlijk en op maat gemaakte meubels  
Convorm persoonlijk en op maat gemaakte meubels convorm-meubels
foto
 
 
 
   

Over ConVorm

ConVorm Meubelmakerij is een zogenaamd eenmensbedrijf en bestaat dus uit één meubelmaker. Mijn naam is Rita Brouwer. De meubels die ik ontwerp en maak zijn van uiteenlopende stijlen en materialen. Zo heb ik veel ervaring in het werken met plaatmateriaal, waar zowel mooie, strakke designmeubelen van gemaakt kunnen worden als meubels met een meer klassieke uitstraling. Hiernaast werk ik met massief hout, dat natuurlijk een prachtige basis vormt voor een exclusief meubelstuk.

In mijn ontwerpen streef ik altijd naar een balans tussen functionaliteit en een mooie vormgeving. De meubels die ik maak kenmerken zich verder door veel aandacht voor details en een zorgvuldige afwerking.

Ieder meubel is uniek en weerspiegelt geheel de wensen van de opdrachtgever. Ik hecht veel waarde aan goede service en denk graag mee waar dit gewenst is. Mijn diploma voor binnenhuisarchitectuur komt hierbij goed van pas.

Ik beschik over een ruime werkplaats die ik deel met meerdere meubelmakers. De machines die hier staan, maken vele verschillende houtbewerkingen mogelijk.

Ik werk bij voorkeur met houtsoorten en houtproducten uit Europa. Hierbijvind ik een verantwoorde productiewijze erg belangrijk.

 

 

Persoonlijk en op maat gemaakt

 

Rita Brouwer

Wolfhezerweg 120-73
6874 AW  Wolfheze

  Werkplaats:

  Nude 54-u

  6702 DN Wageningen

  telefoon:
  06-46442509

 

 

  email

  info@convorm-    meubelmakerij.nl

 

Webdesign door P A K W E G